Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 1991, Hanzel εξειδικεύεται στον κλάδο των ηλεκτρικών μηχανών για πάνω από 25 χρόνια. Hanzel έχει 9 θυγατρικών και 4 κατασκευής plantsall πέρα από τον κόσμο με πάνω από 1000 εργαζόμενους. Οι κινητήρες που προωθούνται σε πάνω από 50 χώρες.
Hanzel προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρικών κινητήρων από 0.09kW να 630kW. Τα κύρια προϊόντα είναι στάνταρ επαγωγικών κινητήρων με απόδοση κινητήρες IE1, lE2and 1E3. Hanzel είναι επίσης εξειδικευμένο indesigning κινητήρες ειδικά για συγκεκριμένες βιομηχανίες όπως έκρηξη-απόδειξη με κινητήρα, καθήκον μοτέρ inverter, με κινητήρα twospeed, καπνίζουν μοτέρ αναρρόφησης και βίδα μηχανή συμπιεστών αέρα. Οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες όπως ανεμιστήρες, αντλίες, συμπιεστές, μεταφορικές ταινίες και κλπ.
Ο πελάτης είναι πρώτο μας μέλημα, η ποιότητα είναι μας κορυφαία τιμή. Hanzel συνεχίζει να χτίζει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής ευρέως, η οποία μας επιτρέπει να providelocal απόθεμα και παράδοση, προσαρμοσμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.