Σπίτι > Προϊόντα > Ασύγχρονη μηχανή > ΙΕ2 κινητήρα

Σειρά Ye2 Σειρά Ye2 υψηλής απόδοσης Τριφασικό μοτέρ επαγωγής για αντλία νερού

Σειρά Ye2 Σειρά Ye2 υψηλής απόδοσης Τριφασικό μοτέρ επαγωγής για αντλία νερού
IE2 4 πόλοι 1450rpm 2,2kw 3kw 3 φάσεις ασύγχρονος αλουμινένιος κινητήρας SKF εγγυημένη ποιότητα ηλεκτροκινητήρα IE2 4 πόλοι 3 φάσεις ηλεκτρικός κινητήρας έχει χαρακτηριστικά χαμηλής ταχύτητας και υψηλής ροπής. Το εύρος τάσης είναι 200V-660V κατόπιν αιτήματος και η συχνότητα είναι 50 Hz και 60 Hz. Το σώμα είναι από χυτοσίδηρο ή ...
Λεπτομέρειες προϊόντος:


περιγραφή προϊόντος

Σειρά YE2, υψηλής απόδοσης, τριφασικός μοτέρ επαγωγής

Ο τριφασικός ασύγχρονος κινητήρας της σειράς YE2 ευθυγραμμίζεται με το τρίτο πρότυπο αποδοτικότητας στις διατάξεις του GB18613-2012 «Το όριο ενεργειακής απόδοσης και η βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης των τριών φάσεων ασύγχρονων κινητήρων μικρού και μεσαίου μεγέθους».

Και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού της είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις του κράτους για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση της κατανάλωσης του μεταποιητικού τομέα.

Οι κινητήρες σειράς YE2 με διάσταση τοποθέτησης σύμφωνα με το πρότυπο IEC60034 έχουν καλά χαρακτηριστικά όπως βέλτιστη δομή, ελκυστική εμφάνιση, χαμηλό θόρυβο, υψηλή απόδοση, υψηλή τάξη προστασίας καθώς και υψηλή κατηγορία μόνωσης.

Οι κινητήρες σειράς YE2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως σε διάφορα είδη μηχανημάτων γενικής χρήσης όπως ανεμιστήρες, αντλίες, εργαλειομηχανές, συμπιεστές, μεταφορές και γιο και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στις επικίνδυνες περιοχές με πετρελαϊκές και χημικές, χαλυβουργικές, μεταλλευτικές βιομηχανίες.

ηλεκτρικό αλουμίνιο κατασκευασμένο σε China.jpg


electric motor china silicon steel sheet.JPGηλεκτρικό κινητήρα china rotator.jpgelectric motor in china wire.JPGηλεκτρικό μοτέρ κατασκευασμένο στην Κίνα ξύλινο κιβώτιο συσκευασίας.jpgHengsu Holdings είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας επαγγελματίες στην κατασκευή ye2 σειρά υψηλής απόδοσης τριφασικό επαγωγικό κινητήρα για την αντλία νερού. Ως μία από τις γνωστές μάρκες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, θα σας προσφέρουμε λογικές τιμές. Καλώς ήρθατε να αγοράσετε ποιοτικό ηλεκτρικό κινητήρα μας στην Κίνα και να ελέγξετε τον τιμοκατάλογο με το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: ye2 σειρά υψηλής απόδοσης τριών φάσεων κινητήρα επαγωγής για προμηθευτές αντλιών νερού στην Κίνα, εργοστάσιο, εμπορικά σήματα, τιμοκατάλογος, τιμή, που γίνεται στην Κίνα, ηλεκτρικών μάρκες κινητήρα
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: