Σπίτι > Προϊόντα > Ασύγχρονη μηχανή > Κινητήρα ΙΕ3

Ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης IE3

Ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης IE3
IE3 υψηλής απόδοσης εξοικονόμηση ενέργειας υψηλής ποιότητας ηλεκτροκινητήρα CE πιστοποιημένο IE3 υψηλής απόδοσης εξοικονόμηση ενέργειας υψηλής ποιότητας ηλεκτρικοί κινητήρες έχουν το πλεονέκτημα της υψηλής απόδοσης, μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή ροπή εκκίνησης, χαμηλό θόρυβο, μικρές δόνησης, μεγάλη αποσβεστική ροπή, αξιόπιστη. ..
Λεπτομέρειες προϊόντος:

IE3 υψηλής απόδοσης εξοικονόμηση ενέργειας υψηλής ποιότητας ηλεκτροκινητήρα CE πιστοποιηθεί


1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ IE3

Οι σειρές YE3 είναι τριφασικοί ασύγχρονοι ηλεκτροκινητήρες με πλήρως κλειστούς ανεμιστήρες ψύξης, είναι κινητήρες ac, βιομηχανικοί κινητήρες. Οι κινητήρες υψηλής απόδοσης αναπτύσσονται από εμάς ανεξάρτητα σύμφωνα με τα πρότυπα IEC, GB κ.λπ. Οι κινητήρες εξοικονόμησης ενέργειας ικανοποιούν την απόδοση IE3 του IEC60034-30 και βαθμού απόδοσης GB18613-2012. Οι IE3 INDUCTION MOTORs συμμορφώνονται επίσης με τα πρότυπα αποδοτικότητας που καλύπτονται από τα NEMA, CSA, CEMEP, COPANT, AS, NZS, JIS, ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ. είναι το πιο έγκυρο πρότυπο ταξινόμησης απόδοσης στον κόσμο.

Η ονομαστική ισχύς εξόδου και οι διαστάσεις τοποθέτησης των κινητήρων είναι απόλυτα σύμφωνες με το πρότυπο IEC60072-1. Οι κινητήρες YE3 έχουν λογική δομή, μικρούς κραδασμούς και χαμηλό θόρυβο.

Οι σειριακοί κινητήρες σειράς YE3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως σε ανεμιστήρες, ανεμιστήρες, αντλίες, μηχανές, συμπιεστές, μειωτήρες, μηχανές συσκευασίας, μεταφορικά μηχανήματα, εξοπλισμό εξόρυξης, εξοπλισμό κατασκευών και άλλα μηχανήματα που μπορούν να λειτουργούν με πλήρες φορτίο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι τριφασικοί ηλεκτροκινητήρες μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντική ηλεκτρική ενέργεια, είναι πλεονεκτική η προστασία του περιβάλλοντος.

2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ IE3

1. Πρότυπο εκτέλεσης: IEC60034-30

2. Βαθμός ενεργειακής απόδοσης: IE3

3. Μέγεθος πλαισίου: H80 ~ H355 Πόλος: 2P / 4P / 6P

4. Ονομαστική ισχύς: 0.75KW ~ 355KW

5. Τάση: 380V, 400V, 415V

6. Συχνότητα: 50Hz, 60Hz

7. Λειτουργία λειτουργίας: S1 (συνεχής λειτουργία)

8. Κλειστή τάξη προστασίας: IP55

9. Κατηγορία μόνωσης: F (η αύξηση της θερμοκρασίας εξετάζεται στα 80K)

10. Μέθοδος ψύξης: IC411

11. Μέθοδος συναρμολόγησης: B3, B5, B35, V1

12. Συνθήκες περιβάλλοντος: Το υψόμετρο είναι μικρότερο από 1000m. Η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι -15 ~ 40Co

13. Σύνδεση: Σύνδεση αστέρα για 3KW ή λιγότερο, ενώ η δέλτα-σύνδεση για 4KW ή περισσότερο.

silicon steel sheet 600 470.JPG


lamination machine.JPG


lamination sheet.JPG


ηλεκτρικό κινητήρα china rotator.jpg


electric motor installation.JPG


ηλεκτρικό μοτέρ κατασκευασμένο στην Κίνα ξύλινο κιβώτιο συσκευασίας.jpg
IE3-1 _. Jpg

IE3-1 _ 1.jpg

Hengsu Holdings είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας επαγγελματίες στην κατασκευή υψηλής απόδοσης high end ηλεκτρικών κινητήρων ie3. Ως μία από τις γνωστές μάρκες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, θα σας προσφέρουμε λογικές τιμές. Καλώς ήρθατε να αγοράσετε ποιοτικό ηλεκτρικό κινητήρα μας στην Κίνα και να ελέγξετε τον τιμοκατάλογο με το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης ηλεκτρικών κινητήρων ie3 προμηθευτές στην Κίνα, εργοστάσιο, μάρκες, τιμοκατάλογος, τιμή, γίνεται στην Κίνα, μάρκες ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: