Σπίτι > Προϊόντα > Ασύγχρονη μηχανή > YE2 Μηχανοκίνητα Μηχανήματα πλαστικών

Πέτρα θραυστήρα υψηλής ταχύτητας γεμάτη εξόδου ηλεκτρικό κινητήρα για υδραυλικό σύστημα

Πέτρα θραυστήρα υψηλής ταχύτητας γεμάτη εξόδου ηλεκτρικό κινητήρα για υδραυλικό σύστημα
Πέτρα θραυστήρα υψηλής ταχύτητας γεμάτη εξόδου ηλεκτρικό κινητήρα για υδραυλικό σύστημα YE2 κινητήρες της σειράς φέρουν την διακυμάνσεων τάσης, δόνηση και τον αντίκτυπο. Οι κινητήρες της σειράς YE2 Χρησιμοποιήστε το καλύτερο υλικό εκκαθάρισης που έχει την καλύτερη μηχανική αντοχή. Το εύρος διακύμανσης της τάσης είναι 10% - 15%.
Λεπτομέρειες προϊόντος:

Πέτρα θραυστήρα υψηλής ταχύτητας γεμάτη εξόδου ηλεκτρικό κινητήρα για υδραυλικό σύστημα

YE2 σειρά motorsbear η τάση διακύμανση, δόνηση και επιπτώσεις. Οι κινητήρες της σειράς YE2 Χρησιμοποιήστε το καλύτερο εκκαθάριση materialwhichhas τη δύναμη bestmechanical. Το εύρος διακύμανσης της τάσης είναι 10% - 15%.


Μέθοδος ψύξης

IC411

Μεγέθη πλαισίου

355-500

Δασμός

S1

Ονομαστική ισχύς

200-1400kw

Θερμοκρασία περιβάλλοντος

-20℃ ~ 40℃

Ονομαστική τάση

380V

Συχνότητα

50Hz, 60Hz

Κατηγορία προστασίας

IP55

Φάση

3

Πόλοι

2 P 4P 6 P 8P-10 P

Κατηγορία μόνωσης

F

Protectfeature

Πλήρως κλειστό
Hengsu εκμεταλλεύσεις είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας και προμηθευτές επαγγελματίας στην κατασκευή πέτρα θραυστήρα υψηλής ταχύτητας γεμάτη εξόδου ηλεκτρικό κινητήρα για υδραυλικό σύστημα. Ως ένα από τα εμπορικά σήματα του διάσημου ηλεκτρικό κινητήρα, θα σας προσφέρουμε λογικές τιμές. Καλώς ήρθατε στην αγορά μας ποιότητας ηλεκτρικό κινητήρα που κατασκευάζονται στην Κίνα και ελέξτε τον τιμοκατάλογο με το εργοστάσιό μας.

Hot Tags: πέτρα θραυστήρα υψηλής ταχύτητας πλήρη παραγωγή ηλεκτρικό κινητήρα για υδραυλικό σύστημα προμηθευτές στην Κίνα, εργοστάσιο, μάρκες, λίστα τιμών, τιμή, που κατασκευάζονται στην Κίνα, ηλεκτρικό κινητήρα μάρκες
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: