Σπίτι > Προϊόντα > Ασύγχρονη μηχανή > YEJ2 Ηλεκτρομαγνητικό φρένο κινητήρα

YEJ2 Ηλεκτρομαγνητική πέδης τρεις φάση Ac επαγωγικό κινητήρα

YEJ2 Ηλεκτρομαγνητική πέδης τρεις φάση Ac επαγωγικό κινητήρα
YEJ2 ηλεκτρομαγνητική πέδης τριφασικά ac επαγωγικό κινητήρα YEJ2 οι κινητήρες της σειράς είναι βελτιωμένα προϊόντα YEJ σειρά. Αυτό είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις JB/T6456-2010 και την ηλεκτρική απόδοση σύμφωνα με YE2 σειρά τεχνικό πρότυπο. Η ηλεκτρική ενέργεια του ελεγκτή πρέπει να συγχρονιστούν με...
Λεπτομέρειες προϊόντος:

YEJ2 ηλεκτρομαγνητική πέδης τρεις φάση ac επαγωγικό κινητήρα

Οι κινητήρες της σειράς YEJ2 είναι βελτιωμένα προϊόντα YEJ σειρά. Αυτό είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις JB/T6456-2010 και την ηλεκτρική απόδοση σύμφωνα με YE2 σειρά τεχνικό πρότυπο. Η ηλεκτρική ενέργεια του ελεγκτή πρέπει να συγχρονιστούν με τη ηλεκτρική δύναμη του κινητήρα.
Οι ηλεκτρικές μηχανές είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρομαγνητικό φρένο στο τέλος μη-άξονα, όταν ηλεκτρικής ενέργειας μακριά, καθυστερώντας δίσκος θα πιεστεί αυτόματα στο τέλος-ασπίδα που παράγει ροπή πέδησης του τριβής και να σταματήσει τη λειτουργία του κινητήρα, η διάρκεια no-load φρένων αλλάζει με το μέγεθος του πλαισίου του κινητήρα, το εύρος είναι 0,15-0,45 δευτερόλεπτα. Αυτό το είδος του κινητήρα έχει σχεδιαστεί ως η κινητήρια δύναμη για διάφορα μηχανήματα και χρησιμοποιείται ευρέως σε μηχανική προπόνηση εργαλειομηχανών, μηχανήματα μεταφορών, πακέτο, επεξεργασίας ξύλου, τροφίμων, χημικών μηχανικών, κλωστοϋφαντουργίας, κατασκευή, κατάστημα, roll μηχανήματα πόρτα.


Μεγέθη πλαισίου

63-160

Brakingandamp? Νο 160; χρόνο

0,15-0.45S

Δασμός

S1

Ονομαστική ισχύς

0.12-45kw

Θερμοκρασία περιβάλλοντος

-15 ℃ ~ 40 ℃

Ονομαστική τάση

380V

Συχνότητα

50Hz60HZ

Temp. άνοδος

80K 105K

Φάση

3

Πόλοι

2P 4 P 6P 8 P

Κατηγορία μόνωσης

Β/Φ

Στέγαση

χυτοσίδηρο ή Αλ
Hengsu εκμεταλλεύσεις είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Κίνα και προμηθευτές επαγγελματίας στην κατασκευή yej2 ηλεκτρομαγνητική πέδης τρεις φάση ac επαγωγικό κινητήρα. Ως ένα από τα εμπορικά σήματα του διάσημου ηλεκτρικό κινητήρα, θα σας προσφέρουμε λογικές τιμές. Καλώς ήρθατε στην αγορά μας ποιότητας ηλεκτρικό κινητήρα που κατασκευάζονται στην Κίνα και ελέξτε τον τιμοκατάλογο με το εργοστάσιό μας.

Hot Tags: yej2 ηλεκτρομαγνητική πέδης τρεις φάση ac επαγωγή με κινητήρα προμηθευτές στην Κίνα, εργοστάσιο, μάρκες, λίστα τιμών, τιμή, που κατασκευάζονται στην Κίνα, ηλεκτρικό κινητήρα μάρκες
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: